Klaus Van Isacker, afkomstig van Blankenberge, gaat samen met An Meskens de komst van de Sanoma-titels voorbereiden en de redacties van alle magazines aansturen. Bij VTM Nieuws neemt Nicholas Lataire, adjunct-directeur News City, voorlopig de taken van Van Isacker over. Eind vorig jaar raakte bekend dat DPG Media ook de Nederlandse activiteiten van de Finse uitgever Sanoma overneemt, bekend van titels zoals Libelle, Magriet, Donald Duck, vtwonen en Veronica Magazine. In België geeft Sanoma bladen uit zoals Feeling Wonen en Gaël Maison.

Van Isacker schoof in juni vorig jaar door van hoofdredacteur magazines naar hoofdredacteur bij de nieuwsdienst van VTM. News City is de samenwerking tussen de nieuwsredacties na de samensmelting van Medialaan en De Persgroep.

Klaus Van Isacker was in het verleden ook Hoofd Communicatie bij Club Brugge. (Belga)

Klaus Van Isacker, afkomstig van Blankenberge, gaat samen met An Meskens de komst van de Sanoma-titels voorbereiden en de redacties van alle magazines aansturen. Bij VTM Nieuws neemt Nicholas Lataire, adjunct-directeur News City, voorlopig de taken van Van Isacker over. Eind vorig jaar raakte bekend dat DPG Media ook de Nederlandse activiteiten van de Finse uitgever Sanoma overneemt, bekend van titels zoals Libelle, Magriet, Donald Duck, vtwonen en Veronica Magazine. In België geeft Sanoma bladen uit zoals Feeling Wonen en Gaël Maison.Van Isacker schoof in juni vorig jaar door van hoofdredacteur magazines naar hoofdredacteur bij de nieuwsdienst van VTM. News City is de samenwerking tussen de nieuwsredacties na de samensmelting van Medialaan en De Persgroep. Klaus Van Isacker was in het verleden ook Hoofd Communicatie bij Club Brugge. (Belga)