Kinepolis gaat op toer met mobiele drive-incinema en iconische films

Olaf Verhaeghe

Komende zomer zet Kinepolis in samenwerking met VRT in op een bijzonder belevingsconcept. Een drive-incinema met ‘s werelds grootste mobiele LED-scherm doet komende zomer tal van locaties aan. Beginnen doet Kinepolis On Tour net over de grens met Oost-Vlaanderen, in de velden van Maldegem.

De meest iconische films bekijken op heel bijzondere locaties en dat vanuit je eigen wagen. Dat is het concept van het nieuwe Kinepolis On Tour voor komende zomer. Tussen 3 juli en 31 augustus zorgt Kinepolis in samenwerking met VRT, Mini en Coca-Cola Zero, de Geronimo-groep en productiehuis MoJuice voor een drive-inbioscoopervaring verspreid over het hele land.

De eerste locaties liggen al vast en eentje is voor West-Vlamingen vrij dichtbij. Van 3 juli tot en met 7 juli worden in de velden van Maldegem films als Interstellar, 1917, The Lion King en F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma getoond. Ook Spider-Man, het iconische Dirty Dancing, Fast and the Furious 8 en Bad Boys for Life passeren de revue.

Elke dag kunnen 250 wagens tot drie keer toe genieten van een film op het grootste mobiele LED-scherm ter wereld van maar liefst 16 bij 9 meter. Een toegangsticket kost 25 euro per wagen. Ter plekke kan je online drank en snacks aankopen en met je smartphone betalen. Om ze beginnen smullen, hoef je zelfs niet uit te stappen: je aankopen worden tot aan je auto gebracht.

Op kinepolis.be/ontour komt alle info over de locaties, programmatie en online voorverkoop. Nieuwe locaties en films worden de komende weken aan het programma toegevoegd.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier