Kindernamiddag in De Nestel

Redactie KW

Op zaterdag 11 februari organiseert Beweging.net Staden haar jaarlijks Trefpunt in De Nestel. Het evenement bestaat uit een gedeelte voor kinderen en een bijeenkomst voor de bestuursleden van de partnerorganisaties.

Voor de vierde keer bestaat het jaarlijkse Trefpunt van Beweging.net Staden uit twee aparte stukken. “In 2014 ontstond het idee om een kindernamiddag te organiseren”, legt Geert Cuvelier van Beweging.net Staden uit. “Omdat er in Staden een paar initiatieven bestonden die zich richtten op kinderen, zochten we contact met Kat&Kwaad en Framboos. Uiteindelijk zorgde kindertheater Framboos toen voor een onvergetelijke namiddag. Vorig jaar konden we dan toch de acteurs strikken van Kat & Kwaad, die intussen wel besloten hadden om er brui aan te geven. Dit werd opnieuw een groot succes.” Dit jaar komt opnieuw Framboos naar De Nestel. Zij brengen voor het eerst hun nieuwe show ‘Flügtüg’. Net zoals bij de voorgaande edities is er na de voorstelling een pannenkoekenfestijn, waar ook de ouders mogen bij aanschuiven.

Sterke spreker

Nadat de Nestel is opgeruimd worden de tafels klaargezet voor het Trefpunt van de bestuursleden van de partnerorganisaties van Beweging.net: ACV, CM, Femma, KWB, Okra, Pasar en Samana. “Een uitgebreid avondmaal wordt voorafgegaan door een aperitief en een toespraak van senator en gewezen minister Steven Vanackere“, licht Marc Van Ysacker het avondprogramma van het Trefpunt toe. “We zijn bijzonder trots dat we een dergelijke spreken kunnen strikken. Omdat dit een gereputeerde gastspreker is die heel interessant de uitdagingen van de huidige politiek kan toelichten, wordt het aperitief en het spreekgedeelte opengesteld voor alle geïnteresseerden”, zegt Marc nog.

Het avondprogramma start om 18u. de gastspreker komt aan het woord vanaf 18u.30. Inschrijven voor het avondmaal kan tot 8 februari via het nummer 0474463916 of via het emailadres geert.cuvelier1@telenet.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier