Ook zaterdag 24 augustus was dat het geval. Kort na de middag mochten zij met de hulp van begeleiders een serieuze stelling beklimmen van waarop zij langs een ingenieus systeem van katrollen zelf bewerkte kartonnen dozen mochten aanleveren voor de bouw van de stad van hun dromen.

Het was voor iedereen hard werken maar tegelijk ook pure ontspanning. Morgen, zondag 25 augustus is er na de middag in hetzelfde park Casier het multiculturele Mabatobato met onder andere eetstandjes uit de wereldkeuken, optredens met wereldmuziek en ook workshops die focussen op het thema van andere culturen.

(DJW/ foto DJW)

Ook zaterdag 24 augustus was dat het geval. Kort na de middag mochten zij met de hulp van begeleiders een serieuze stelling beklimmen van waarop zij langs een ingenieus systeem van katrollen zelf bewerkte kartonnen dozen mochten aanleveren voor de bouw van de stad van hun dromen. Het was voor iedereen hard werken maar tegelijk ook pure ontspanning. Morgen, zondag 25 augustus is er na de middag in hetzelfde park Casier het multiculturele Mabatobato met onder andere eetstandjes uit de wereldkeuken, optredens met wereldmuziek en ook workshops die focussen op het thema van andere culturen.(DJW/ foto DJW)