Kiektekè Middelkerke op de planken met ‘Wie van de drie’

Kiektekè Middelkerke bracht het stuk 'Wie van de drie' acht keer voor een uitverkochte zaal. © (foto LC)
Redactie KW

Wie naar het toneelstuk van Kiektekè ging kijken, weet ondertussen al het antwoord op die vraag.

Bart Bouton voorzitter van het gezelschap vertelt: “Onze productie is zeer goed verlopen. De cast telde tien spelers maar ook twee toneelmeesters, een fluisterdame en nog een aantal andere medewerkers.”

Wat zouden we doen zonder al de vrijwilligers die ons helpen van Kiektekè te maken wat het momenteel is? Alleen daarvoor doe ik als voorzitter mijn hoed af.”

“We brachten acht voorstellingen, volledig uitverkocht, met een totaal van 2.256 toeschouwers. Telkens het doek opengaat, en de zaal zit vol, geeft dat voldoening. Ook daarvoor moet hard gewerkt worden jaar na jaar. Niks komt vanzelf.”

“Ook onze sponsors mogen we niet vergeten, zij zorgen er mee voor dat wij kwalitatieve producties kunnen brengen. En aan de reacties van het publiek te horen, werd deze productie zeker gesmaakt.”

“De leesgroep is momenteel begonnen met het lezen van nieuwe stukken en we hopen dan ook om tegen eind juni een nieuw stuk te hebben gevonden.”

Debuut in 2005

Kiektekè maakte zijn debuut in 2005, al 15 jaar verwennen ze hun publiek eind januari, begin februari met een nieuwe productie.

“Kiektekè bedankt ook nog alle personeel van De Branding voor hun hulp en medewerking. En niet te vergeten het gemeentebestuur,” laat Bart nog weten. (RDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier