Ondanks het gure weer zorgde de harmonie overal voor een zonnetje waar ze kwamen. Zo ook in sfeercafé 't Lindeke, waar ze de gasten en gastvrouw Carine Vanhee trakteerden op een verzoeknummer "Laat de zon in je hart". Op slag was het gure weer verdwenen.

KHC Kunst Naar Vermogen zet deze avond ook enkele muzikanten in de kijker: Dirk Vanlerberghe: 55 jaar muzikant, Jacques Vandewalle en Tuur Vanlerberghe: 35 jaar muzikant, Hanne Degrande: 25 jaar muzikant, Hanne Deleye, Joke Lozie en Wout Reynaert: 15 jaar muzikant.

(TGM/Foto/Video TGM)

Ondanks het gure weer zorgde de harmonie overal voor een zonnetje waar ze kwamen. Zo ook in sfeercafé 't Lindeke, waar ze de gasten en gastvrouw Carine Vanhee trakteerden op een verzoeknummer "Laat de zon in je hart". Op slag was het gure weer verdwenen. KHC Kunst Naar Vermogen zet deze avond ook enkele muzikanten in de kijker: Dirk Vanlerberghe: 55 jaar muzikant, Jacques Vandewalle en Tuur Vanlerberghe: 35 jaar muzikant, Hanne Degrande: 25 jaar muzikant, Hanne Deleye, Joke Lozie en Wout Reynaert: 15 jaar muzikant.(TGM/Foto/Video TGM)