Kermis in Langemark geopend met Toontjesloop

Redactie KW

Op vrijdagavond 12 juli was het kermis in Langemark. De sportievelingen openden lopend, in de 10de Toontjesloop’ de kermis. En ook de zomer pop-upbar ‘Pomalo’ gooide feeëriek haar deuren open.

De achtertuin van feestzaal ‘t Westland werd in een oase van groen herschapen met prachtige spitsvondig gemaakte zitbanken door de creatieve organisator Tommy Dereyne. Hij tekende samen met zijn echtgenote, Delphine Deltombe het rustgevende decor. bij slecht weer kan je de pop-upbar verderzetten in feestzaal ‘t Westland. Dus weer of geen weer je kan er terecht!

Je kan je vanaf vrijdag tot en met zondag in Pomalo amuseren. “Op vrijdag is dat van 14:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag en zondag van 11:00 uur tot 22:00 uur. Op donderdag 15 augustus openen we ook de deuren. Wij kiezen voor rustige achtergrondmuziek en geen pompende beats. Hoger dan 85 decibel gaan we niet. We zitten in een dorpskern, dus moeten we zorgen dat we geen overlast veroorzaken voor de buren. We mikken op jong en oud en specifiek ook op fietsers. Er is eveneens een springkasteel. Zondag 1 september wordt de laatste avond” vertelt uitbater Tommy.

Naast een uitgebreide bierkaart, cocktails en aperitieven zal je er ook iets kunnen knabbelen. Zelf zorgen ze voor koude tapas en willen ze ook iedere dag uitpakken met een foodtruck met een maximaal aantal variaties.

(RB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier