Donderdag 22 oktober, 2020

Kamping Kitsch Club stelt eigen ludieke zomercollectie voor

Kamping Kitsch Club stelt eigen ludieke zomercollectie voor
© GF

Op zaterdag 26 augustus is het weer verkleden geblazen op Kamping Kitsch Club. Na vijf succesedities in Knokke en een editie in Aalbeke verhuist het marginaalste evenement naar Evolis in Kortrijk. De voorbije jaren mocht het festival onder meer Hot Marijke, Patje Krimson, Preuteleute, Lesley Ann Poppe en KKC residentdj's Marcel & Vicky verwelkomen. Ook de line-up van dit jaar belooft met Get Ready, Willy Sommers en Danzel maar ook Yves Deruyter en dj Bolle veel moois.

Omdat Kamping Kitsch Club volgens de organisatoren niet enkel om muziek, maar ook rond de typische Kamping Fashion draait, lanceren ze nu een eigen kledinglijn. "Wie niet verkleed is, komt er bij ons niet in. De stap naar deze zomercollectie, waarvoor we samenwerkten met Pomdeteir, was dan ook snel gezet."

(OV)

De limited edition t-shirt-collectie van Kamping Kitsch Club bestaat uit vijf designs en zullen op het festival te koop worden aangeboden. Vanaf vrijdag 16 juni kan je ook een exemplaar bestellen via shop.kampingkitschclub.be. Tickets voor dit 1-dags festival zijn verkrijgbaar via www.kampingkitschclub.be.

© GF

© GF

© GF

© GF

© GF