Kamping Kitsch Club breidt deze zomer uit van vijf naar negen podia. Naast de gebruikelijke Mijn Stage, Spoiler Room (Retro/Trance), Stront Stage (WC Stage), Cirq Stage en de Studio Brussel Kermis komen er dus dit jaar vier bij. De Patser-stage, gericht op R&B, is vernoemd naar de gelijknamige film van Adil El Arbi en Bilall Fallah, met onder andere Matteo Simoni in de hoofdrol. Ook worstellegende Bernard Van Damme maakt zijn opwachting op de gloednieuwe Kamping Catch-stage, waar er een wrestling show zal georganiseerd worden.

Nieuw dit jaar is ook het Bolonaise Festival, een eetfestijn gehost door Bavet en de koning van de polonaise: Steve Tielens. Hier kunnen de festivalbezoekers terecht voor een eetfestijn die zal opgeluisterd worden door een line-up van Vlaamse schlagerartiesten.

Met de negen podia mikt de organisatie deze zomer op een 20.000 tal bezoekers. De volledige line-up zal op vrijdag 7 juni bekend gemaakt worden. Tickets voor Kamping Kitsch Club zijn te verkrijgen via de website www.kampingkitschclub.be of via de Facebookpagina. Wie niet kan wachten tot 25 augustus, kan zichzelf alvast even van zijn foutste kant laten zien op 16 juni, tijdens de eerste editie van Kamping Kitsch Club in Eindhoven, Nederland.

Kamping Kitsch Club breidt deze zomer uit van vijf naar negen podia. Naast de gebruikelijke Mijn Stage, Spoiler Room (Retro/Trance), Stront Stage (WC Stage), Cirq Stage en de Studio Brussel Kermis komen er dus dit jaar vier bij. De Patser-stage, gericht op R&B, is vernoemd naar de gelijknamige film van Adil El Arbi en Bilall Fallah, met onder andere Matteo Simoni in de hoofdrol. Ook worstellegende Bernard Van Damme maakt zijn opwachting op de gloednieuwe Kamping Catch-stage, waar er een wrestling show zal georganiseerd worden. Nieuw dit jaar is ook het Bolonaise Festival, een eetfestijn gehost door Bavet en de koning van de polonaise: Steve Tielens. Hier kunnen de festivalbezoekers terecht voor een eetfestijn die zal opgeluisterd worden door een line-up van Vlaamse schlagerartiesten.Met de negen podia mikt de organisatie deze zomer op een 20.000 tal bezoekers. De volledige line-up zal op vrijdag 7 juni bekend gemaakt worden. Tickets voor Kamping Kitsch Club zijn te verkrijgen via de website www.kampingkitschclub.be of via de Facebookpagina. Wie niet kan wachten tot 25 augustus, kan zichzelf alvast even van zijn foutste kant laten zien op 16 juni, tijdens de eerste editie van Kamping Kitsch Club in Eindhoven, Nederland.