Zo biedt het voormalige Woonzorgcentrum Jeruzalem, gelegen aan de Stijn Streuvelstraat 1/A, twee verdiepingen vol amateurkunst. Op deze pop-uptentoonstelling is werk van een rist Brugse kunstenaars te zien. Zij drukken zich in de meest verscheiden disciplines uit. Van traditionele schilderkunst over mixed media tot fotografie. Heel prominent is de expositie 'Door het oog van...", waarbij Michel De Pourcq, Trees Rommelaere, Franky Schutz, en Johan Vanparys blijk geven van hun talent als rockfotograaf.

VoNK! werkt ook drempelverlagend, want als bezoeker krijg je de kans een praatje te slaan de exposerende amateurkunstenaars. Tevens kun je demonstraties volgen of deelnemen aan workshops.

Wie nog een bezoek wil brengen aan VoNK! krijgt hiertoe morgen, zondag 28 april, de kans van 10:00 uur tot 16:30 uur.

(SVV)

Zo biedt het voormalige Woonzorgcentrum Jeruzalem, gelegen aan de Stijn Streuvelstraat 1/A, twee verdiepingen vol amateurkunst. Op deze pop-uptentoonstelling is werk van een rist Brugse kunstenaars te zien. Zij drukken zich in de meest verscheiden disciplines uit. Van traditionele schilderkunst over mixed media tot fotografie. Heel prominent is de expositie 'Door het oog van...", waarbij Michel De Pourcq, Trees Rommelaere, Franky Schutz, en Johan Vanparys blijk geven van hun talent als rockfotograaf.VoNK! werkt ook drempelverlagend, want als bezoeker krijg je de kans een praatje te slaan de exposerende amateurkunstenaars. Tevens kun je demonstraties volgen of deelnemen aan workshops.Wie nog een bezoek wil brengen aan VoNK! krijgt hiertoe morgen, zondag 28 april, de kans van 10:00 uur tot 16:30 uur.(SVV)