Justine De Jonckheere maakt debuut als actrice

© Jozefien Eggermont
Redactie KW

Dit najaar pakt Ketnet en Studio 100 uit met een nieuwe fictiereeks. In Ghost Rockers zien we naast K3-zangeres Kristel Verbeke ook Macheld Ramoudt opduiken én Justine De Jonckheere.

Het zijn geen slechte tijden voor voormalige Missen. Annelien Coorevits is nog maar pas aangesteld als nieuw gezicht bij televisiezender Vijf of ook Justine De Jonckheere heeft nieuw werk beet. Ze duikt immers dit najaar op in Ghost Rockers, een nieuwe fictiereeks van Ketnet en Studio 100. Daarin wordt jong talent omringd door ervaren acteurs.

Ghost Rockers gaat over een groepje getalenteerde leerlingen die les volgen aan de DAM Academie, een prettig gestoorde artiestenschool voor dans, acteren en muziek. In deze bruisende omgeving krijgen enkele leerlingen het aan de stok met de schooldirecteur, bij deze strijd kunnen de jongelui rekenen op hulp uit ‘spookachtige’ hoek.

De volwassen cast bestaat naast K3-zangeres Kristel Verbeke, die de rol van danslerares zal vertolken, onder meer ook uit Hans de Munter (schooldirecteur) en Machteld Ramoudt (onderdirectrice). Die laatste is sinds haar knappe rol in Marsman terug van nooit weggeweest.

Voor Justine De Jonckheere, Miss België 2011, is het haar eerste rol op televisie. Eerder dook ze wel al op in verschillende spelformats zoals MasterChef op VTM.

Komende zomer vinden de opnames plaats. Wanneer het programma precies wordt uitgezonden, is nog niet bekend.