Jeremy Vandoorne uit Rox nodigt iédereen uit voor zijn verjaardagsfeestje in Lauwe

Jeremy (in het geel)
Redactie KW

De cadeautjes staat de acteur bovendien met veel plezier af aan enkele goede doelen.

Jeremy Vandoorne plaatste vrijdag een opmerkelijk filmpje op zijn Facebookpagina, met de melding ‘Heel slecht nieuws’. Nader bekeken valt dat ‘hele slechte nieuws’ gelukkig vrij goed mee. De acteur wordt er volgende week 30 en vond dat aanvankelijk maar niks. Maar zijn vrienden vonden dat dat toch een feestelijke gebeurtenis moest worden, en dus veranderde Jeremy, ‘Xavier’ uit Rox, van gedacht.

Heel slecht nieuws!!!Bekijken, liken, reageren en delenJeremy Vandoorne Privé Jeremy Vandoorne Twee ????Posted by Jeremy Vandoorne on Friday, 29 January 2016

Jeremy is jarig op 6 februari en voor de gelegenheid is iédereen (ja écht, iedereen) welkom op zijn feestje in zijn thuisgemeente Lauwe. Het wordt een vet feestje in het feestzaaltje van Racing Lauwe in de Dronckaertstraat. Voor de mensen die niet van in de buurt zijn : die straat bestaat echt en is niet zozeer een aanbeveling voor de avond zelf. Er is wel één voorwaarde voor wie komt. Jeremy vraagt immers om géén cadeaus voor hemzelf mee te brengen, maar om in de plaats daarvan Make-a-wish en twee goede doelen die zich inzetten voor dieren te steunen. Prima kerel, die Jeremy. En allen daarheen! (FV)