Op maandag 1 juli startten in Antwerpen de audities van het nieuwe seizoen van de talentenjacht op VTM. Vaste juryleden van het programma zijn Stan Van Samang, An Lemmens, Dan Karaty en Niels Destadsbader. VTM meldt dat die laatste met een acuut rugprobleem kampt, waardoor het lastig is om lang op een stoel te blijven zitten.

"Ik hoop dat dit snel achter de rugslag", zegt Destadsbader met een kwinkslag. "Een paar weken platte rust is, voor iemand die nauwelijks kan stilzitten, om zot van te worden. Maar het moet. Gelukkig heb ik alle vertrouwen in Jens. Dat heb je met West-Vlamingen, die zijn er voor elkaar. Jens vertegenwoordigt mij tijdens de audities. Tegen de studioshows neem ik gewoon zélf mijn vertrouwde stoel terug in."

"Dit is een geweldige verantwoordelijkheid, maar gelukkig gaat Niels me helpen", zegt Jens Dendoncker. "Ik ken mezelf, ik ben soms té enthousiast. Ik ga zeker 7 Golden Buzzers per aflevering nodig hebben. Verder heb ik een zwak voor opvallende hoofddeksels. Kom met een knalgroene badmuts je act doen en mijn 'ja' heb je!"

Op maandag 1 juli startten in Antwerpen de audities van het nieuwe seizoen van de talentenjacht op VTM. Vaste juryleden van het programma zijn Stan Van Samang, An Lemmens, Dan Karaty en Niels Destadsbader. VTM meldt dat die laatste met een acuut rugprobleem kampt, waardoor het lastig is om lang op een stoel te blijven zitten. "Ik hoop dat dit snel achter de rugslag", zegt Destadsbader met een kwinkslag. "Een paar weken platte rust is, voor iemand die nauwelijks kan stilzitten, om zot van te worden. Maar het moet. Gelukkig heb ik alle vertrouwen in Jens. Dat heb je met West-Vlamingen, die zijn er voor elkaar. Jens vertegenwoordigt mij tijdens de audities. Tegen de studioshows neem ik gewoon zélf mijn vertrouwde stoel terug in.""Dit is een geweldige verantwoordelijkheid, maar gelukkig gaat Niels me helpen", zegt Jens Dendoncker. "Ik ken mezelf, ik ben soms té enthousiast. Ik ga zeker 7 Golden Buzzers per aflevering nodig hebben. Verder heb ik een zwak voor opvallende hoofddeksels. Kom met een knalgroene badmuts je act doen en mijn 'ja' heb je!"