Het vorige record stond op 2 uur en 32 seconden. Daar werd nu anderhalve minuut bij gedaan: Jens Dendoncker en co kwamen na 2 uur en 2 minuten klappend aan in de Qmusic-studio.

Live: Wereldrecordpoging langste applaus voor Rode Neuzen Dag

Lukt het Jens Dendoncker om langer dan 2u en 32 seconden te applaudiseren? Volg hier zijn wereldrecordpoging én steun Rode Neuzen Dag!🤩🔴

Geplaatst door Qmusic - België op Zondag 15 september 2019

"Ik heb dit record niet zomaar gekozen natuurlijk", zegt ambassadeur Jens Dendoncker. "Jongeren verdienen applaus en aanmoediging. En hopla, we zijn vertrokken richting de vierde Rode Neuzen Dag. Komaan Vlaanderen, we gaan er letterlijk een (k)lap op geven!"

Rode Neuzen Dag zet dit jaar nog meer in op scholen. Tot nu toe zijn er al 1.500 scholen aangemeld als Rode Neuzen School. Dat zijn scholen die zich engageren om de weerbaarheid bij hun leerlingen te versterken. Nu is het aan die scholen om een project in te dienen en acties te registreren via rodeneuzendag.be. Het geld van georganiseerde acties van de school gaat integraal naar hun eigen gekozen project, aangevuld met een financiële extra door acties die de rest van Vlaanderen organiseert.

Rode Neuzen Dag start vanaf vandaag (maandag, red.) ook met een grote campagne onder de noemer 'Samen voor #generationstronger'.

Het vorige record stond op 2 uur en 32 seconden. Daar werd nu anderhalve minuut bij gedaan: Jens Dendoncker en co kwamen na 2 uur en 2 minuten klappend aan in de Qmusic-studio. "Ik heb dit record niet zomaar gekozen natuurlijk", zegt ambassadeur Jens Dendoncker. "Jongeren verdienen applaus en aanmoediging. En hopla, we zijn vertrokken richting de vierde Rode Neuzen Dag. Komaan Vlaanderen, we gaan er letterlijk een (k)lap op geven!"Rode Neuzen Dag zet dit jaar nog meer in op scholen. Tot nu toe zijn er al 1.500 scholen aangemeld als Rode Neuzen School. Dat zijn scholen die zich engageren om de weerbaarheid bij hun leerlingen te versterken. Nu is het aan die scholen om een project in te dienen en acties te registreren via rodeneuzendag.be. Het geld van georganiseerde acties van de school gaat integraal naar hun eigen gekozen project, aangevuld met een financiële extra door acties die de rest van Vlaanderen organiseert.Rode Neuzen Dag start vanaf vandaag (maandag, red.) ook met een grote campagne onder de noemer 'Samen voor #generationstronger'.