Jacky Lafon staat in december in het Kursaal van Oostende met ‘Zo Dankbaar’

© JRO
Redactie KW

Jacky Lafon staat 50 jaar op de planken en dat heeft ze ondertussen al het hele jaar door gevierd. Op zondag 10 december staat ze in het Casino Kursaal van Oostende op de planken met haar jubileumshow ‘Zo Dankbaar’. Een show met humor, zang, dans, glitter en glamour.

“Glitter en glamour is altijd mijn ding geweest en dat komt terug in de jubileumshow”, aldus Jacky Lafon. “Ik heb nu vijf jaar in Blankenberge opgetreden in Kusttheater ‘t Colisee, dat zijn vijf mooie en leuke zomers geweest. Eigenlijk heb ik zoveel herinneringen aan mijn hele carrière. Maar de mooiste herinneringen heb ik hier, in mijn Oostende. De stad waar ik opgroeide, mijn eerste kus beleefde, mijn eerste vrijer had en waar mijn mama zo graag woonde. Ik heb de show de titel ‘Zo Dankbaar’ gegeven om eigenlijk mijn publiek te bedanken. Maar eigenlijk wil ik met mijn show in Oostende ook mijn mama bedanken die tien jaar geleden overleed. Mijn mama zou op 10 december 95 jaar geworden zijn. De datum van de show in Oostende werd dus niet toevallig gekozen.”

De ticketverkoop loopt als een trein. Inmiddels zijn al zo’n 600 tickets de deur uit. Tickets kunnen hier besteld worden of via Toerisme Oostende op het nummer 070 22 56 00. De opbrengst gaat naar Het Blauwe Kruis van de Kust, waar Jacky meter van is, en vzw De Helpende Hand.

(JRO)