"Door de samenwerking met Museumpas komt onze erfgoedsite in een breed netwerk met musea zoals het MAS, In Flanders Fields, de Kazerne Dossin en BOZAR. Dat is uiteraard handig meegenomen voor de promotie van het stadsmuseum. Eperon d'Or is nog maar pas aangesloten op het systeem en kreeg al de eerste bezoekers met zo'n pas over de vloer."

"De Museumpas biedt een jaar lang gratis of met een grote korting toegang tot nu al 156 musea en 146 tentoonstellingen in ons land. In West-Vlaanderen kan je met de pas nu al 11 musea bezoeken", verduidelijkt schepen Himpe.

De pas kan aangekocht worden via de website van Museumpas, maar ook in Eperon d'Or zelf.

"Door de samenwerking met Museumpas komt onze erfgoedsite in een breed netwerk met musea zoals het MAS, In Flanders Fields, de Kazerne Dossin en BOZAR. Dat is uiteraard handig meegenomen voor de promotie van het stadsmuseum. Eperon d'Or is nog maar pas aangesloten op het systeem en kreeg al de eerste bezoekers met zo'n pas over de vloer.""De Museumpas biedt een jaar lang gratis of met een grote korting toegang tot nu al 156 musea en 146 tentoonstellingen in ons land. In West-Vlaanderen kan je met de pas nu al 11 musea bezoeken", verduidelijkt schepen Himpe.De pas kan aangekocht worden via de website van Museumpas, maar ook in Eperon d'Or zelf.