IN BEELD Is deze ‘golden buzzer’ van Niels misschien voor talent uit Brugge, Nieuwkerke of Izegem?

Frederik Jaques
Frederik Jaques Webredacteur

Zo is er de act van de 41-jarige Armand uit Brugge. Die brengt de jury naar verluidt behoorlijk van haar melk. De illusionist brengt een verbluffende en zelf ontworpen goocheltruc. Krijgt hij Stan – niet bepaald een liefhebber van goocheltrucs – mee op zijn trip? De 30-jarige Christian – a.k.a. J4E – uit Nieuwkerke (Heuvelland) hoopt dan weer de show te stelen met een zelf geschreven West-Vlaamse rap… over frikandellen.

Rastalentje van 11 jaar oud

De dansgroep Life Compagnie (10-29, Izegem) sluit de derde auditieaflevering af. De groep bestaat nog maar een jaar en stak speciaal voor Belgium’s Got Talent een pakkende moderne dans met een hoverboard in elkaar. De hoofdrol is weggelegd voor de 11-jarige Chelsey Van Belle uit Ruddervoorde. Zij weet een blijvende indruk na te laten op Dan Karaty…

“De twaalf meisjes van onze groep zijn tussen de 15 en 25 jaar”, aldus Dieter Vandeputte van Life Compagnie, anderhalf jaar geleden trouwens zelf nog bij de tien finalisten van ‘So You Think You Can Dance’. “Chelsey heeft de hoofdrol. Zij komt al lang naar onze dansschool en is een enorm talent, zowel danstechnisch als qua emoties.”

Naast Dieter Vandeputte en Chelsey Van Belle doen ook nog volgende meisjes (of jonge dames) mee: Camille Deleu, Kayla Coussement, Dempsey Vantomme, Margaux Passcheyn, Melisa Teirlinck, Elisa Verschoot, Jade De Geldere, Chloë Deconinck, Renée Desmet, Macy Notredame en Joyce Vancoillie.

In de trailer die vooruitblikt naar vrijdagavond zagen we alvast hoe jurylid Niels Destadsbader uit Deerlijk op de tafel sprint om op de ‘golden buzzer’ te gaan stampen. Die stuurt deelnemers rechtstreeks, zonder extra voorrondes, naar de liveshows. Wie weet deed hij dat wel voor een West-Vlaamse act?

(FJA/IB)