Net als in de eerste reeks pikt Wim, vorig jaar nog verkozen tot de eerste ambassadeur van West-Vlaanderen, elke week een andere gast op. En opnieuw weten ze allebei niet waar de Columbus hen heen zal leiden. Ze volgen de richting van het toeval. De kauwgomballenautomaat in de stuurcabine is gevuld met veelkleurige balletjes vol nieuwe bestemmingen. Met een simpele draai aan de hendel bepaalt de gast het doel van de reis.

Vanaf 23 april ontvangt Wim Lybaert elke dinsdag op Eén gasten zoals Jeroen Meus, Philippe Geubels, Onbekende Vlaming Laurens, Linde Merckpoel, Jan Peumans, en ook twee van zijn provinciegenoten: acteur Stefaan Degand en presentatrice en voormalig Miss België Annelien Coorevits. We mogen in het komende seizoen dus twee compleet West-Vlaamse afleveringen verwachten, bjistig!

Linde Merckpoel en Wim Lybaert. © VRT
© VRT
© VRT
Wim Lybaert en Annelien Coorevits. © VRT
Jeroen Meus en Wim Lybaert. © VRT
Wim Lybaert en Jan Peumans. © VRT
Onbekende Vlaming en Wim Lybaert. © VRT
Bij de reeks zal ook een gelijknamig boek verschijnen. © Thomas Sweertvaegher
Net als in de eerste reeks pikt Wim, vorig jaar nog verkozen tot de eerste ambassadeur van West-Vlaanderen, elke week een andere gast op. En opnieuw weten ze allebei niet waar de Columbus hen heen zal leiden. Ze volgen de richting van het toeval. De kauwgomballenautomaat in de stuurcabine is gevuld met veelkleurige balletjes vol nieuwe bestemmingen. Met een simpele draai aan de hendel bepaalt de gast het doel van de reis. Vanaf 23 april ontvangt Wim Lybaert elke dinsdag op Eén gasten zoals Jeroen Meus, Philippe Geubels, Onbekende Vlaming Laurens, Linde Merckpoel, Jan Peumans, en ook twee van zijn provinciegenoten: acteur Stefaan Degand en presentatrice en voormalig Miss België Annelien Coorevits. We mogen in het komende seizoen dus twee compleet West-Vlaamse afleveringen verwachten, bjistig!