Imitator Glenn Dekeyser uit Gistel wordt vaste gast bij Qmusic

Redactie KW

De jonge man zal met zijn imitaties proberen bekende en onbekende Vlamingen beet te nemen met telefoongrappen.

Glenn Dekeyser zal binnenkort elke week te horen zijn in de ochtendshow van Dauwe & Vancoillie op Qmusic. De jongeman uit Gistel raakte verknocht aan imitaties toen hij als klein ventje keek naar Chris & Co en ontdekt dat hij er ook zelf best wel iets van kon. “Wat uiteindelijk een geleidelijk proces was, werd meer en meer duidelijk: ik wilde dat ook kunnen”, aldus Glenn.

Glenn bokste met zijn imititaties van een pak sportfiguren en andere bv’s en bn’s al een eigen show in elkaar en werd al een paar keer opgemerkt in de nationale media. Nu snijdt hij dus een nieuw hoofdstuk aan, met een eigen ‘callprank’-rubriek op Qmusic. Daarin zal hij bekende en onbekende Vlamingen in de maling (proberen te) nemen door ze op te bellen als een van zijn ‘onderwerpen’.

Eerder dit jaar bokste Glenn overigens nog een aflevering van Sportweekend in elkaar met zijn imitaties van onder meer Zdenek Stybar, Stef Wijnants en Michel Preud’homme.

Het is tijd voor het GENIAAAALE nieuws!!! Wekelijks zal ik te horen zijn in de ochtendshow van Dauwe & Vancoillie op…Posted by Glenn Dekeyser on woensdag 21 oktober 2015