“Ik ben klaar met jongetjes”: West-Vlaamse meisjes zien Love Island helemaal zitten

Josephine-Charlotte Lecluyse en Lisa Moerman zien we vanaf maandag in Love Island. (Foto Vijf)
Redactie KW

Vijf pakt binnenkort uit met een nieuw seizoen van hun realityhit Love Island. Ook twee West-Vlaamse meisjes gaan een spannend liefdesavontuur aan. “Ik ben klaar met jongetjes, ik wil hier een echte man vinden!”

Vanaf maandag 31 augustus gaan 10 Vlaamse en Nederlandse singles in het zonnige Spanje op zoek naar ware liefde in Love Island. Voor wie het niet kent: Love Island is een realityprogramma met allemaal singles die hopen om een lief te scoren. Wie het langst samen blijft, wint de wedstrijd. Alleen doen de makers er alles aan om roet in het eten te gooien en de verleiding en charmes van anderen in de strijd te gooien. Vorig seizoen hielden acht kandidaten een relatie over aan hun liefdesavontuur.

Lisa, Axel, Mattheüs, Josephine-Charlotte, Giuliano, Raphaëlla, Imen, Mert, Joan en Remco zijn binnenkort geen onbekenden meer: hun liefdesavonturen volgen we elke dag op Vijf. Deze Islanders moeten zich volledig openstellen voor de liefde én ook de harten van de kijkers zien te veroveren. Zij bepalen namelijk welke deelnemers in de show blijven, maar ook welk stel ze willen kronen tot het sterkste koppel van het eiland.

Daarbij zien we ook twee West-Vlaamse meisjes.

Lisa (25, Izegem)

Playboymodel Lisa uit Izegem ziet er misschien uit als the girl next door, maar niets is minder waar. De ondeugende zorgkundige heeft namelijk op de cover van Playboy gestaan. De perfecte match in het leven heeft Lisa nog niet gevonden, ze heeft wel al één grote liefde, haar papegaai. Wie zal deze crazy bird lady kunnen versieren?

Josephine-Charlotte (20, Kuurne)

Ook Josephine-Charlotte Lecluyse (20) uit Kuurne is klaar om harten te breken. “Ik ben klaar met jongetjes, ik wil hier een echte man vinden!” Het enthousiaste model afkomstig uit Kuurne zegt wat ze denkt en staat graag in de spotlight. Ze is hard to get en laat de mannen dus graag zweten, een tweede kans geeft ze niet: “Mannen die me dumpen, hebben achteraf altijd spijt”, aldus Josephine-Charlotte. De jongedame heeft ook een winnaarsmentaliteit. Ze deed al verschillende fotoshoots en nam ook deel aan Miss België 2019.

Vanaf 31 augustus op VIJF.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier