Ignace Baert neemt Italiaans duet op met Yvan Brunetti

Ignace Baert © JVGK
Redactie KW

Igance en Yvan zingen samen ‘L’Amore Della Mamma’, een zomerse melodie en een ode aan alle mama’s. Dit nummer bedoeld voor Moederdag liet op zich wachten wegens coronatoestanden.

Het was een tijdje geleden dat men op muzikaal vlak nog iets hoorde van Ignace Baert (69), de man achter de hit ‘More Than Sympathy’ in 1973, het songfestivalnummer ‘Baby baby’ van Nicole en Hugo ook in 1973, en ‘Blijf bij mij’ van Niels William in 1992.

“Enkelen wisten dat ik met iets bezig was maar toch liet het nummer door omstandigheden een beetje op zich wachten en ook corona heeft het er niet gemakkelijker op gemaakt. Maar de nieuwe single is er eindelijk“, aldus Ignace, die het nummer al een tijdje geleden schreef.

“Ik wist toen al dat het een duet zou worden en in het Italiaans moest zijn. Ik ben namelijk een fan van Italië. De clip is trouwens opgenomen in Padua en Verona in Italië. Het publiek was er zeer enthousiast.” Voor Ignace stond de keuze voor collega Yvan Brunetti (58) quasi bijna vast. “Hij heeft Italiaans bloed.” Het nummer L’Amore Della Mamma’ was eigenlijk bedoeld voor Moederdag. “Corona besliste daar anders over, maar we zien onze mama’s elke dag van het jaar graag.” Het nummer is niet te koop in de platenwinkel maar kan via enkele kanalen gedownload worden. De clip is te zien op youtube.

(PVH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier