Ieperfest dropt eerste namen voor editie 2021

Tom Gheeraert
Tom Gheeraert Medewerker KW

Net zoals alle andere festivals moest Ieperfest de editie van 2020 annuleren. De organisatie blijft echter niet bij de pakken zitten en lost een hele lading namen voor de 28ste editie, die normaal zal plaatsvinden op 2, 3 en 4 juli.

De organisatoren verklaarden bij de annulatie van het festival in 2020 dat ze hun best gingen doen om zo veel mogelijk dezelfde bands te boeken voor het festival in 2021. Ze houden woord want headliners Knocked Loose, Deafhaven, Jinjer en Old Man Gloom zijn opnieuw van de partij. Met H8000-legende Liar en Lionheart voegden ze nog enkele mooie namen toe bovenaan de affiche.

In totaal werden er maandag 31 namen gelost. Naast de headliners komen onder meer ook All Out War, Death Before Dishonour, Drain, First Blood, Get The Shot, Higher Power, Sektor, Vein.FM en Xibalba.

Ook de lokale bands zijn goed vertegenwoordigd. Onder meer The Curse of Millhaven, Deconsecrate, Mark My Way en Whatever It Takes komen begin juli spelen op de festivalweide langs de Poperingseweg in Ieper. (TOGH)

Ieperfest dropt eerste namen voor editie 2021

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier