Hotel M met Drumspirit én Laura Lynn

© © BMUSS
Redactie KW

Marcel Vanthilt voelt zich duidelijk in zijn sas in West-Vlaanderen. Ook vanavond zijn er heel wat West-Vlaamse links met zijn (muzikale) gasten.

Vanavond is Luc Steeno te gast in de talkshow van Hotel M. Hij staat komend weekend op de Mega Schlagerparade tijdens de bekende Batjes in Roeselare. Steeno staat dit jaar een kwarteeuw op de planken én viert zijn vijftigste verjaardag. Naar aanleiding daarvan brengt hij een groot verjaardagsconcert komend weekend en brengt hij een nieuw album uit. Daarop staat ook een nummer met Laura Lynn. De bewuste single, Diep in je ogen, scoort momenteel in de top tien. De twee mogen hun hit nog eens brengen op het podium van Hotel M.

Dat Vlaamse muziek populair blijft, weet ook Geena Lisa als geen ander. We mogen dan wel een comeback van Tien om te Zien verwachten aan onze kust, maar ook Vlaanderen Muziekland keert terug. Openen doen ze volgende week woensdag in Ieper. De bewuste aflevering is volgende week zaterdag te zien op tv. Afsluiten doet Vlaanderen Muziekland in Blankenberge, met een liveshow die gekoppeld wordt aan de Radio 2 Zomerhit. Die is overigens aan de veertigste editie toe. Na 13 edities in Middelkerke keert het evenement terug naar Blankenberge, waar het ook al werd georganiseerd tussen 1977 en 2000. Presentatrice Geena Lisa blikt met Marcel overigens nog eens terug op de dood van Yasmine, die vijf jaar geleden het leven liet.

En we blijven in de muzikale sfeer, want ook Drumspirit komt langs. Zij waren eerder al te zien in verschillende talentenjachten op televisie als percussiegezelschap. Ze werden ook al meermaals Belgisch en Europees kampioen. Vanavond tonen ze in Roeselare hun kunstjes met een speciaal stuk ter herdenking van WOI.

Hotel M, op woensdag 25 juni om 20.25 uur op Eén.