Music is the answer. Net als humor dat al eens kan zijn in bijzondere tijden als deze coronacrisis. Muziek biedt troost, muziek biedt hoop. Je kan kracht putten uit een lied, geloof ook. In elkaar, in de toekomst... Dat we straks elkaar weer kunnen begroeten op een menselijke manier, pintjes kunnen klinken, elkaar kunnen aanraken... Hoop is de kracht die ons doorheen deze bizarre weken sleurt. Want zoals Will Tura het zo mooi zong: 'Hoop doet leven'. Geen wonder dat het lied van de West-Vlaming als nummer één uit onze rondvraag op de redactie kwam.

Die parendans van fantasie en wiskunde gaat dieper. Al zeker in tijden van corona. Vandaar onze 'playlist van hoop'

Hoop vonden we dan ook op Spotify, die digitale pot vol muziek. Daarom stelde onze redactie een lijst samen met hoopgevende klanken uit alle hoeken van de wereld. Van Will Tura over foofighter Dave Grohl tot oude klassiekers als Ben E. King. Want hoop en troost zijn van alle tijden. Muziek ook.

Dus als je het eventjes moeilijk hebt en nood hebt aan een muzikaal hart onder de riem, zet dan even onze 'Playlist of Hope' op Spotify op. Je vindt die hieronder.

Heb je een suggestie om onze lijst aan te vullen met een lied? Mail jouw favoriet naar warm@kw.be met een woordje uitleg waarom je dit lied wil delen.

Hou jullie gezond. En geniet even mee.

Music is the answer. Net als humor dat al eens kan zijn in bijzondere tijden als deze coronacrisis. Muziek biedt troost, muziek biedt hoop. Je kan kracht putten uit een lied, geloof ook. In elkaar, in de toekomst... Dat we straks elkaar weer kunnen begroeten op een menselijke manier, pintjes kunnen klinken, elkaar kunnen aanraken... Hoop is de kracht die ons doorheen deze bizarre weken sleurt. Want zoals Will Tura het zo mooi zong: 'Hoop doet leven'. Geen wonder dat het lied van de West-Vlaming als nummer één uit onze rondvraag op de redactie kwam.Hoop vonden we dan ook op Spotify, die digitale pot vol muziek. Daarom stelde onze redactie een lijst samen met hoopgevende klanken uit alle hoeken van de wereld. Van Will Tura over foofighter Dave Grohl tot oude klassiekers als Ben E. King. Want hoop en troost zijn van alle tijden. Muziek ook.Dus als je het eventjes moeilijk hebt en nood hebt aan een muzikaal hart onder de riem, zet dan even onze 'Playlist of Hope' op Spotify op. Je vindt die hieronder.Heb je een suggestie om onze lijst aan te vullen met een lied? Mail jouw favoriet naar warm@kw.be met een woordje uitleg waarom je dit lied wil delen.Hou jullie gezond. En geniet even mee.