De grote zaal van oc Marke liep zaterdagavond helemaal vol voor het hommageconcert Louis Neefs, die dit jaar tachtig jaar geworden zou zijn. Velen kwamen naar het oc afgezakt voor een avond genieten van het Vlaamse lied, waar de meer dan dertig jaar geleden overleden zanger zo voor stond. Er bleek zelfs nog familie van hem te wonen in Marke.

Connie Neefs, de zus van Louis, en Ronny Deprez vertolkten liedjes van Louis Neefs en liedjes waar hij van hield. Connie toonde foto's uit het familiearchief met de nodige uitleg. Muziekvereniging Sint-Jan zorgde onder leiding van Bart Feys voor een perfecte muzikale begeleiding.

Met een staande ovatie op het einde van het concert liet het publiek zijn appreciatie duidelijk merken.

(EDB - foto/video EDB)

De grote zaal van oc Marke liep zaterdagavond helemaal vol voor het hommageconcert Louis Neefs, die dit jaar tachtig jaar geworden zou zijn. Velen kwamen naar het oc afgezakt voor een avond genieten van het Vlaamse lied, waar de meer dan dertig jaar geleden overleden zanger zo voor stond. Er bleek zelfs nog familie van hem te wonen in Marke.Connie Neefs, de zus van Louis, en Ronny Deprez vertolkten liedjes van Louis Neefs en liedjes waar hij van hield. Connie toonde foto's uit het familiearchief met de nodige uitleg. Muziekvereniging Sint-Jan zorgde onder leiding van Bart Feys voor een perfecte muzikale begeleiding.Met een staande ovatie op het einde van het concert liet het publiek zijn appreciatie duidelijk merken.(EDB - foto/video EDB)