Op zaterdag 1 september 2018 vindt de eerste editie plaats van Highlight Festival langs de Meenseweg in Ieper. Het dancefestival wordt georganiseerd door Cromvine Events, vier jonge partyondernemers uit de omgeving van Ieper en Poperinge.

"We slaan de handen in elkaar slaan om bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen", zegt Jeroen Crombez. "We zijn dan ook trots om te melden dat er drie podia op de festivalweide aanwezig zullen zijn met meer dan 50 dj's: Highlight Mainstage, Garden of Techno en Harder stylez & retro by Babafest. Bezoekers zullen meegesleept worden in een magisch decor waar alle populaire genres aan bod komen."

Gisterenavond maakte de organisatie alvast de eerste namen bekend. Sidney Samson is een Nederlandse dj die enorm populair werd met zijn nummer 'Riverside'. Hij werkte al samen met David Guetta, Martin Garrix en Enrique Iglesias en maakte een remix voor Rihanna.

Manu Kenton is dan weer de nummer 1 French tek dj en staat bekend voor zijn opzwepende harde techno.

(TOGH)

Op zaterdag 1 september 2018 vindt de eerste editie plaats van Highlight Festival langs de Meenseweg in Ieper. Het dancefestival wordt georganiseerd door Cromvine Events, vier jonge partyondernemers uit de omgeving van Ieper en Poperinge."We slaan de handen in elkaar slaan om bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen", zegt Jeroen Crombez. "We zijn dan ook trots om te melden dat er drie podia op de festivalweide aanwezig zullen zijn met meer dan 50 dj's: Highlight Mainstage, Garden of Techno en Harder stylez & retro by Babafest. Bezoekers zullen meegesleept worden in een magisch decor waar alle populaire genres aan bod komen."Gisterenavond maakte de organisatie alvast de eerste namen bekend. Sidney Samson is een Nederlandse dj die enorm populair werd met zijn nummer 'Riverside'. Hij werkte al samen met David Guetta, Martin Garrix en Enrique Iglesias en maakte een remix voor Rihanna.Manu Kenton is dan weer de nummer 1 French tek dj en staat bekend voor zijn opzwepende harde techno.(TOGH)