Heulse Concertband brengt muzikale familievoorstelling ‘Er was eens…’

De Heulse Concertband repeteert met respect voor de nodige afstand. © KDS
Redactie KW

De Heulse Concertband en Fieramente en Djoem brengen een muzikale familievoorstelling. Dit jaar is een coronaproof voorstelling ‘Er was eens…’.

Een avond lang vertelt Judith Deryckere uit Lauwe verhalen in een muzikaal kader van De Heulse Concertband, trommelkorps Djoem en Fieramente. “We laten ons niet afschrikken door corona en bieden een gezellige muzikale avond”, zegt dirigent Nathan Feys.

50 muzikanten

Dit is de tweede activiteit van De Heulse Concertband. De Concertband verraste Heule in februari met hun heerlijke Valentijn-ontbijtpakketten. Daarna trad maandenlang de Covid-19-stilte in. Op 8 juli kwam De Heulse Concertband voor het eerst terug samen om te repeteren. Na tien repetities zijn ze klaar voor hun jaarlijks muziekfestijn ‘Er was eens…’. “De repetities verliepen niet zoals normaal. We zitten allemaal twee meter van elkaar”, vertelt dirigent Nathan. Niettegenstaande de omstandigheden en de ongemakken hebben we toch iets moois gemaakt.” Vijftig muzikanten brengen een avond muzikaal vermaak voor 130 personen. De coronaregels laten helaas niet meer toeschouwers toe in het ontmoetingscentrum.

(CHH)

De familievoorstelling ‘Er was eens…’ vindt plaats op zaterdag 17 oktober om 15 uur in OC De Vonke. Tickets: 5 euro (tot 12 jaar gratis). Tickets te verkrijgen bij de leden en secretariaat@deheulseconcertband.be. Info: deheulseconcertband.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier