Herr Seele en zijn Oostendse Katia stappen in het huwelijksbootje

© JRO
Redactie KW

Herr Seele (59) en zijn Oostendse schone, Katia Belloy (49), stapten vandaag in het huwelijksbootje in het Oostendse stadhuis. In de krant van vrijdag kunt u uitgebreider over hun huwelijk lezen.

Herr Seele leerde Katia een viertal jaar geleden kennen net om de hoek van zijn woning in de Nieuwpoortsesteenweg, maar pas sinds twee jaar vormt het duo een koppel. Peter en zijn Katia kwamen aangereden met Peter’s bekende, gekleurde bestelwagen. Uitgedost in een muntgroen kostuum, zoals we Herr Seele kennen en zij in een blauwe lange jurk, die ze trouwens gisteren pas op de kop kon tikken, verschenen ze dolgelukkig voor schepen van burgerlijke stand Hinna Bhatti en burgemeester Bart Tommelein.

“Mijn echtgenoot kocht het kleed gisteren in de Oxfam-winkel en het zit me als gegoten“, lacht Katia. “Het kostte me amper twaalf euro”, geeft Peter mee. “Maar op 6 april trouwt ze in het wit.” Peter bracht zelfs zijn eigen pick-up mee waarop hij de plaat ‘breathless’ van Jerry Lee Lewis liet draaien tijdens het ceremoniële gedeelte in het stadhuis. “Ik ben gek van rock ‘n roll piano. Dat moest er gewoon bij”, vertelt Peter. “Na de trouwerij trekken we richting Katia’s huis. Daar vieren we verder. We bestelden broodjes en Katia’s vriendinnen vieren verder mee.”

Het college van burgemeester en schepenen werd zelfs enige tijd opgeschort om het huwelijk van Herr Seele en zijn prachtige dame te voltrekken. “Voor bekende mensen uit onze stad doen we al eens iets extra’s“, vertelt Bart Tommelein. “Vanaf nu flaneren Peter en Katia als de familie Herr Seele langs de Oostendse Zeedijk.”

(JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier