Niet alleen is de film opgenomen in de officiële selectie van het SeeYouSound-festival in Turijn en wordt die binnenkort vertoond in Japan, nu is Birdsong ook aangekocht door het Amerikaanse HBO.

"Dit prille succes is des te meer opmerkelijk daar Willemyns zijn film "over hoe een kunstenaar lijden kan" met een beperkt budget tot stand bracht," luidt het bij Playout!, het management van Arsenal.

De film vertelt het verhaal van een jonge poetsvrouw in Tokio die droomt van een leven als muzikant en via een TV-talentenjacht in een nachtmerrie van prostitutie terecht komt.

Birdsong is in Belgie te bezichtigen als FilmConcert waarmee Hendrik Willemyns, bijgestaan door The Voice-winnares Paulien Mathues langs diverse cultuurhuizen toert.

Niet alleen is de film opgenomen in de officiële selectie van het SeeYouSound-festival in Turijn en wordt die binnenkort vertoond in Japan, nu is Birdsong ook aangekocht door het Amerikaanse HBO. "Dit prille succes is des te meer opmerkelijk daar Willemyns zijn film "over hoe een kunstenaar lijden kan" met een beperkt budget tot stand bracht," luidt het bij Playout!, het management van Arsenal.De film vertelt het verhaal van een jonge poetsvrouw in Tokio die droomt van een leven als muzikant en via een TV-talentenjacht in een nachtmerrie van prostitutie terecht komt. Birdsong is in Belgie te bezichtigen als FilmConcert waarmee Hendrik Willemyns, bijgestaan door The Voice-winnares Paulien Mathues langs diverse cultuurhuizen toert.