De eucharistieviering, traditiegetrouw zondag om 10 uur op Radio 1, zit uitzonderlijk niet op de radio, bevestigt Anne Stroobants, communicatieverantwoordelijke Radio 1. Met de uitbreiding wordt het actuaprogramma op Radio 1 verder doorgetrokken tijdens het weekend. De wereld staat op zondag immers niet stil. Daarbij zal ook grote aandacht gegeven worden aan cultuur en sport, en met veel muziek, meldt de VRT.

Steffy Merlevede, sinds de zomer van 2004 werkzaam bij de redactie van Sporza, tekent voor de presentatie. Ook na 2 april blijft zij voor Sporza werken. Later dit jaar zal De ochtend ook op zaterdag het schema versterken en heeft de luisteraar 's ochtends een eenduidige afspraak met actualiteit en duiding.

Steffy Merlevede zegt dat het fijn is om breder te gaan dan enkel sport. "Een leuke uitdaging", reageert ze. "Het voelt vooral heel spannend, uiteraard zal er ook sport in het programma zitten, maar het is toch een ander ritme dan een sportuitzending. Actualiteit en cultuur komen ruimschoots aan bod. Ik kijk uit naar de nieuwe uitdaging en ga er volledig voor!"

(Belga)

De eucharistieviering, traditiegetrouw zondag om 10 uur op Radio 1, zit uitzonderlijk niet op de radio, bevestigt Anne Stroobants, communicatieverantwoordelijke Radio 1. Met de uitbreiding wordt het actuaprogramma op Radio 1 verder doorgetrokken tijdens het weekend. De wereld staat op zondag immers niet stil. Daarbij zal ook grote aandacht gegeven worden aan cultuur en sport, en met veel muziek, meldt de VRT.Steffy Merlevede, sinds de zomer van 2004 werkzaam bij de redactie van Sporza, tekent voor de presentatie. Ook na 2 april blijft zij voor Sporza werken. Later dit jaar zal De ochtend ook op zaterdag het schema versterken en heeft de luisteraar 's ochtends een eenduidige afspraak met actualiteit en duiding. Steffy Merlevede zegt dat het fijn is om breder te gaan dan enkel sport. "Een leuke uitdaging", reageert ze. "Het voelt vooral heel spannend, uiteraard zal er ook sport in het programma zitten, maar het is toch een ander ritme dan een sportuitzending. Actualiteit en cultuur komen ruimschoots aan bod. Ik kijk uit naar de nieuwe uitdaging en ga er volledig voor!"(Belga)