Guga Baúl sluit Radio Guga-tour in 2016 af met intieme set in Kursaal

Redactie KW

Met wat geluk zal de comedian en imitator er bovendien het publiek trakteren op enkele duetten met artiesten die hij imiteert.

Vorig seizoen nam Guga Baúl in het kursaal van Oostende voor even afscheid van zijn comedywerk en vulde hij de zaal tot twee keer toe met zijn show Maestroloog, goed voor 4.000 man. Afgelopen zomer zette de in Oostende geboren Laurent Bailleul dan het Paulusplein in vuur en vlam met zijn festivalset ‘Radio Guga’.

Op 6 februari 2016 trekt Guga nu een streep onder zijn theatershow, ‘Guga Inteam’ met andere liedjes en andere belichting. Het wordt de ‘dernière’ van de Radio Guga Show. Geruggensteund door zijn fantastische live-band trekt hij daarbij de muzikale kaart met imitatie van Ozark Henry, The Editors, The Beatles, Gorki, Mumford & Sons, Elvis Presley, Stromae en Bob Marley.

Misschien in duo?

Radio Guga ‘Inteam’ belooft een top-avond te worden, zeker als je weet dat enkele vedetten gecontacteerd werd om die avond live op te treden met hun imitator. De namen van Helmut Lotti, Raymond en Guido Belcanto werden genoemd, maar er werd nog niets bevestigd.

(FRO)

>> Voor info: Comedyshows.be – 070 22 56 00 – Toerisme Oostende.