Grégory uit Leffinge woensdagavond in Blind Date

© JRO
Redactie KW

De 34-jarige Grégory Clauw uit Leffinge is woensdagavond te zien in een speciale holebi-aflevering van Blind Date op VTM. Voor de eerste keer dit seizoen jagen mannen dus op mannen.

Jager van dienst is de 25-jarige bloemist Brandel uit Montenaken. Aan de andere zijde, drie prooien om uit te kiezen, waaronder Grégory. Ook Gregory studeerde als bloemist, maar werkt voor een vestiging van Colruyt in Oostende. Daarnaast werkt hij bij als flexi in de horecasector. Tijdens de eerste twee rondes merkt Brandel al meteen dat hij best van het kapsel van Grégory afblijft. Grégory is al drie jaar vrijgezel. “Ik was niet meteen op zoek. De interesse was er wel, maar de tijd iets minder“, vertelt Grégory.

“Waarom ik met Blind Date wou mee doen? In eerste instantie voor de fun. Ik was op weg naar huis van mijn werk en hoorde een oproepspotje op de radio. Eens thuis schreef ik me in. Nooit met de gedachte dat ik er bij zou zijn. Toch werd ik opgebeld en de rest is geschiedenis. Als ik uitgekozen word? Dat zien we dan wel. Wie weet vind ik dan wel de liefde van mijn leven“, lacht Grégory.

Blind Date is woensdagavond te zien op VTM om 21.15 uur.

(JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier