Gouden award voor David Vandyck

De Nederlandse zangeres Corry Konings overhandigde de gouden plaat aan David. © FODI
Redactie KW

Zanger David Vandyck uit De Haan ontving bij de voorstelling van zijn nieuw album ‘David Vandyck zingt Will Tura’ een gouden award.

David Vandyck heeft een nieuw album uit, ‘David Vandyck Zingt Will Tura’. Hij kreeg bij de voorstelling het eerste exemplaar uit handen van de Nederlandse zangeres Corry Konings(in het filmpje hieronder vind je een duet van Corry en David). Maar daarbovenop kreeg hij ook een gouden award voor de verkoop van 10.000 exemplaren van zijn debuutalbum ‘Dichtbij’.

Tien liedjes van Will Tura

David nam zijn nieuwe album op bij zijn producer en rechterhand Patrick Hamilton uit Loppem. Er werden tien tracks opgenomen, waarmee hij het publiek kan bekoren, waaronder Als de muren konden praten, Vergeet Barbara (zijn nieuwe single), Het kan niet zijn, Hoop doet leven, De mooiste droom, enz. De zanger is peter van de vzw Viva La Fiesta en ook van het project Rainbow 4 Kids. Op vrijdagavond 26 juni zingt David in CC De Grote Post in Oostende (uitverkocht). Hij staat ook nog met een live-orkest op 17 oktober in het Casino van Middelkerke en op 26 december in de Basiliek van Dadizele.

Info: www.davidvandyck.be

(PADI)

Lees het interview met David Vandyck in Krant van West-Vlaanderen van vrijdag 26 juni.

https://www.youtube.com/watch?v=bFouPp_BkGI

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier