Goose geeft afscheidsfeestje voor verlaten oude studio in Kortrijk

© TV
Redactie KW

Goose verhuisde begin 2018 van een repetitielokaal boven café Den Bras/Den Trap naar een verbouwd fabriekspand in de Magdalenastraat. Het pand behoort tot het stadsdeel Weide dewelke Kortrijk wil optrekken naar een veel bezochte locatie met het nieuwe zwembad, fuifzaal Départ en Hangar K.

De elektrorockband stond met de verhuis aan de grondvesten van een nieuwe uitdaging en wil eveneens ruimte bieden aan de creatievelingen door de vrijstaande ruimte eronder te verhuren. Om de volledige verhuis te vieren besloten ze om in café Den Trap nog een afscheids DJ-set te spelen onder de naam “Goodbye old Safari Studios“.

Ook Lize en Giovanni, Gio voor de vrienden, waren aanwezig deze avond en wilden nog een keer stevig feesten op de beats van de band “Het is geen concert vanavond, maar de band is hier ooit begonnen en dat moeten we gewoon vieren. Ik heb nog de beginperiode geweten van Goose en ben best wel trots op wat ze bereikt hebben. Daarnaast ben ik er ook trots op dat ze Kortrijk niet in de steek laten en hun repetitielokaal hier in de buurt behouden, aldus Giovanni.

Gooseging de set oorspronkelijk aanvatten om 21 uur starten, maar ze zaten met enige vertraging.

(TV/foto TV)