Gezocht: mannen die willen zingen, dansen en acteren

Friedel Declercq en Aaron Willaert vertolken de hoofdrollen in 'Oosterse Nacht'. Wie wil mee met hen op het podium? © gf
Tim Vansteelandt
Tim Vansteelandt Adjunct-hoofdredacteur

Hou je van dansen, zingen, acteren en ben je een man? Dan ben jij dé persoon naar wie Podium C op zoek is voor de musical Oosterse Nacht. De repetities in Lichtervelde starten in oktober, de voorstellingen zijn voorzien voor februari.

Podium C, de Lichterveldse vereniging die theater- en musicalvoorstellingen opvoert, is op zoek naar zangers, dansers en acteurs voor de musical Oosterse Nacht. “We zijn vooral op zoek naar mannen”, zegt Stephanie Caset, de sterke vrouw achter Podium C. “We zijn al een poosje aan het repeteren voor die voorstelling, die geprogrammeerd staat voor februari. We komen wekelijks samen en dansen, zingen en spelen, maar alles volgens de coronarichtlijnen. Zo draagt iedereen tijdens de repetities een mondmasker en repeteren we in een grote ruimte om afstand te kunnen bewaren. Het is een hele puzzel, maar het is leuk dat we ondanks alles kunnen blijven samenkomen.”

Ervaring hoeft niet

Wie deel wil uitmaken van de ploeg van Oosterse Nacht, kan een mailtje sturen naar podiumc@outlook.com. Ervaring is geen vereiste.

De voorstellingen zijn voorzien op 3, 4, 5, 6 en 7 februari 2021 in OC De Schouw. Repeteren gebeurt vanaf oktober op maandag en donderdag.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier