Midden augustus wordt het nieuwe televisieseizoen langzaam maar zeker opnieuw op gang getrokken. Al een paar jaar is de populaire talkshow Gert Late Night vaste prik in het avondschema.

Een jaar geleden zetten Gert en James voet aan wal in Oostende. Deze zomer komen ze opnieuw afgezakt naar onze kust, meerbepaald naar Blankenberge. Het is de bedoeling dat ze daar enkele weken aangemeerd blijven in de jachthaven. Of ze nog terugkeren naar Antwerpen, is nog koffiedik kijken, gezien de strenge maatregelen in de provincie.

Achter de schermen wordt er momenteel hard gewerkt om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het vorig seizoen werd gedraaid in volle lockdownperiode. Doorgaans brengen Gert Verhulst en James Cooke een week lang door op de boot met drie verschillende gasten die blijven slapen, maar dit voorjaar leek dat niet opportuun. Het valt nu af te wachten hoe ze het binnenkort aanpakken. De vorige keer werd de boot volledig uitgerust met onbemande camera's, en dat werkte wonderwel. Al biedt meer (en langer) interactie met de gasten meer mogelijkheden en dus ook interessantere televisie.

"We kregen heel wat positieve reacties op ons verblijf in Oostende", klinkt het intussen bij Vier. "En met Blankenberge hebben we nu al een goede samenwerking." Op de zeedijk staat immers een pop-up virtual reality park in het thema van De Mol opgesteld. De zender heeft het overigens wel voor onze kust, want deze zomer wordt ook Bake Off Vlaanderen en Junior Bake Off ook aan de zee gedraaid, meerbepaald in Oostende.

Midden augustus wordt het nieuwe televisieseizoen langzaam maar zeker opnieuw op gang getrokken. Al een paar jaar is de populaire talkshow Gert Late Night vaste prik in het avondschema. Een jaar geleden zetten Gert en James voet aan wal in Oostende. Deze zomer komen ze opnieuw afgezakt naar onze kust, meerbepaald naar Blankenberge. Het is de bedoeling dat ze daar enkele weken aangemeerd blijven in de jachthaven. Of ze nog terugkeren naar Antwerpen, is nog koffiedik kijken, gezien de strenge maatregelen in de provincie. Achter de schermen wordt er momenteel hard gewerkt om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het vorig seizoen werd gedraaid in volle lockdownperiode. Doorgaans brengen Gert Verhulst en James Cooke een week lang door op de boot met drie verschillende gasten die blijven slapen, maar dit voorjaar leek dat niet opportuun. Het valt nu af te wachten hoe ze het binnenkort aanpakken. De vorige keer werd de boot volledig uitgerust met onbemande camera's, en dat werkte wonderwel. Al biedt meer (en langer) interactie met de gasten meer mogelijkheden en dus ook interessantere televisie. "We kregen heel wat positieve reacties op ons verblijf in Oostende", klinkt het intussen bij Vier. "En met Blankenberge hebben we nu al een goede samenwerking." Op de zeedijk staat immers een pop-up virtual reality park in het thema van De Mol opgesteld. De zender heeft het overigens wel voor onze kust, want deze zomer wordt ook Bake Off Vlaanderen en Junior Bake Off ook aan de zee gedraaid, meerbepaald in Oostende.