"Zeker kijken vanavond want ze kwamen bij ons hun Blankenbergs oefenen", knipoogt Peter. De inspiratie hiervoor, haalden ze bij de thematafels in het huisje. "Twee daarvan gaan over typisch Blankenbergse uitdrukkingen zoals 'z'ee vele volk in de stoasie' of ''t is vo je dum in je gat te breken'. Ook 'slapkapote', dialect voor slaapkleed, vonden ze erg leuk", glimlacht Peter.

De passage in Gert Late Night is welgekomen reclame voor zijn vissershuisje. "Het was een blitzbezoekje, en Gert en James passeerden juist op een druk moment. Maar de mensen vonden het natuurlijk wel leuk dat ze er waren."

(WK)

"Zeker kijken vanavond want ze kwamen bij ons hun Blankenbergs oefenen", knipoogt Peter. De inspiratie hiervoor, haalden ze bij de thematafels in het huisje. "Twee daarvan gaan over typisch Blankenbergse uitdrukkingen zoals 'z'ee vele volk in de stoasie' of ''t is vo je dum in je gat te breken'. Ook 'slapkapote', dialect voor slaapkleed, vonden ze erg leuk", glimlacht Peter.De passage in Gert Late Night is welgekomen reclame voor zijn vissershuisje. "Het was een blitzbezoekje, en Gert en James passeerden juist op een druk moment. Maar de mensen vonden het natuurlijk wel leuk dat ze er waren."(WK)