Gers Pardoel doet het Q-Beach House in Oostende vollopen

Redactie KW

Gers Pardoel en het Q-Beach House zijn altijd een goede match. Amper twee dagen nadat de Spaanse zanger Alvaro Soler het Q-Beach House deed vollopen, deed Gers Pardoel net hetzelfde.

Waar Alvaro Soler zondagavond voor de Spaanse warmte zorgde, deed de stralende zon dinsdag haar werk voor de populaire Nederlandse zanger. Hij is nog steeds razend populair. Sommige fans veroverden twee uur voor het optreden al een plaatse net voor het podium. Opnieuw een ware overrompeling voor het Q-Beach House dus. Eerst werd Gers ontvangen door Q-dj Jolien Roets in de Q-studio. Velen probeerden al een glimp van de zanger op te vangen. Na het interview bestormde hij het podium. Het aanwezige publiek liet meteen horen hoe blij ze waren dat Gers Pardoel in Oostende was.

https://www.youtube.com/watch?v=mNR56CGD75M

De 38-jarige Nederlander bracht er enkele van zijn bekendste hits zoals ‘Ik neem je mee’ en ‘Zonder jou’. Heel wat ambiance op het Q-Beach House en de fans zongen luidkeels zijn grootste hits mee. Net als zijn fans was Gers in zijn nopjes in Oostende. “Het voelt echt goed, het publiek was erg enthousiast“, vertelt Gers terwijl fans hem constant toewuiven. “Het is altijd leuk om in Oostende te komen. Ik was hier al meerdere keren en elke keer werd ik warm onthaald. Ik voel me altijd heel erg welkom ook bij Q-music. Maar optreden op het Q-Beach House heeft altijd dat tikkeltje meer. Afgelopen week was het niet zo’n lekker weer. Ik had net een nieuwe korte broek gekocht en die komt nu goed van pas (lacht).”

Het was trouwens niet de eerste keer dat Gers Pardoel optrad aan het Q-Beach House. Vorig jaar bracht hij er al eens zijn grootste hits op het Sunset Concert. Toen zorgde hij ervoor dat er geen plaatsje op de zeedijk, op het strand en in de omgeving van het Q-Beach House meer vrij was. “Ik hoop dat ik hier nog veel mag staan want ik amuseer me hier altijd rot”, zegt Gers tot slot.

(JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier