In De Krant van West-Vlaanderen vind je naar wekelijkse gewoonte de strafste verhalen uit onze provincie.

In het hart van KW vind je ook jouw lokale krant met al het nieuws uit je gemeente.

En in ons lifestyle-magazine KW Weekend pakken we onder meer uit met een interview met Martine Prenen, hoffelijkheid in het verkeer nu we allemaal weer uit ons kot mogen en duiken we in een zuiderse stadstuin.

KW ligt bij de krantenverdeler en in de supermarkt. Als je onze krant gaat halen, respecteer dan graag alle richtlijnen van de overheid. Met dank en hou jullie gezond.

Wil je het huis niet verlaten maar toch onze krant lezen? Dan kan dat digitaal op je PC, laptop, tablet én smartphone via onze digitale krant op www.kw.be/dekrant of download de app 'De Krant van West-Vlaanderen' via de App Store of de Play Store.

In De Krant van West-Vlaanderen vind je naar wekelijkse gewoonte de strafste verhalen uit onze provincie. In het hart van KW vind je ook jouw lokale krant met al het nieuws uit je gemeente.En in ons lifestyle-magazine KW Weekend pakken we onder meer uit met een interview met Martine Prenen, hoffelijkheid in het verkeer nu we allemaal weer uit ons kot mogen en duiken we in een zuiderse stadstuin.KW ligt bij de krantenverdeler en in de supermarkt. Als je onze krant gaat halen, respecteer dan graag alle richtlijnen van de overheid. Met dank en hou jullie gezond.Wil je het huis niet verlaten maar toch onze krant lezen? Dan kan dat digitaal op je PC, laptop, tablet én smartphone via onze digitale krant op www.kw.be/dekrant of download de app 'De Krant van West-Vlaanderen' via de App Store of de Play Store.