Geen grote overrompeling tijdens eerste dag van de Q-Hotspot in Oostende

Marie Monballiu maakt er elke weekdag live radio van 16 tot 18 uur. © JRO
Jeffrey Roos
Jeffrey Roos Medewerker KW

De Q-Hotspot van Qmusic in het Maria Hendrikapark werd maandagmorgen officieel geopend. “Blij dat we vanaf deze groene oase live radio mogen maken”, vertelt Q-dj Marie Monballiu. De eerste dag zorgde niet voor de grote overrompeling in het park.

Qmusic zal vanaf maandag tot en met 16 augustus live radio maken op de Q-Hotspot in het Maria Hendrikapark in Oostende. Optredens op vrijdag, filmavonden op dinsdag en kans maken op een overnachting in de Q-Bubble, in het midden van het ‘Bosje’, zoals het park in de volksmond genoemd wordt. Jelle Cleymans en Jonas Van Geel waren de eersten die wakker mochten worden tussen het groen maandagmorgen. Het Qmusic-duo Vincent Vangeel en Bab Buelens gaven maandagmorgen de aftrap van zes weken lang live radio in Oostende.

Prachtige locatie

Van 16 uur tot 18 uur was Marie Monballiu aanwezig in de Q-hotspot om er radio te maken. “Blij dat ik hier radio mag maken. Normaal hebben we zicht op het strand vanuit het Q-Beach House, maar dit is minstens even leuk”, vertelt Marie. “Even had ik gevreesd dat we in Vilvoorde zouden moeten blijven omwille van de coronamaatregelen. Uiteindelijk kregen we een mooi alternatief voorgeschoteld. Het Maria Hendrikapark is een prachtige locatie. We hebben zicht op de Koninginnevijver en op de uitgestrekte weide waar iedereen in zijn eigen bubbel kan komen picknicken. Je merkt ook dat het geen overrompeling is zoals dat in het Q-Beach House dikwijls het geval is. Iedereen houdt er wel rekening mee dat we nog steeds in uitzonderlijke omstandigheden leven.”

Dinsdag staat de eerste Movie Night op het programma met de blockbuster ‘Once upon a time in Hollywood’ van Quentin Tarantino. En vrijdagavond komen Laura Tesoro en Loïc Nottet de pannen van het dak zingen tijdens de Music Night. Het publiek wordt echter beperkt tot 400 mensen omwille van de coronamaatregelen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier