Van 26 juli tot 18 augustus zijn naast de werken van Picasso ook kunstwerken van zowat dertig beroemde kunstenaars te bewonderen. De tentoonstelling stelt werken voor van onder andere Fernando Botero, Marc Chagall, Yves Klein, Kadinsdky en René Magritte. Ook werken van Auguste Rodin en Andy Warhol zijn er te zien.

Het schilderij "Les fiancés au cirque" van Marc Chagall wordt te koop aangeboden voor 4,8 miljoen euro en voor het portret "Jackie Kennedy" van Andy Warhol wordt 1,6 miljoen euro gevraagd.

In 2017 bracht de galerij, onder leiding van Christophe Boon, al verscheidene kunstwerken samen van de Belgische surrealistische kunstenaar René Magritte. In 2015 hadden ze een eerste Belgische primeur voor het grote publiek met uitzonderlijke schilderijen van Claude Monet.

(Belga)

Van 26 juli tot 18 augustus zijn naast de werken van Picasso ook kunstwerken van zowat dertig beroemde kunstenaars te bewonderen. De tentoonstelling stelt werken voor van onder andere Fernando Botero, Marc Chagall, Yves Klein, Kadinsdky en René Magritte. Ook werken van Auguste Rodin en Andy Warhol zijn er te zien. Het schilderij "Les fiancés au cirque" van Marc Chagall wordt te koop aangeboden voor 4,8 miljoen euro en voor het portret "Jackie Kennedy" van Andy Warhol wordt 1,6 miljoen euro gevraagd.In 2017 bracht de galerij, onder leiding van Christophe Boon, al verscheidene kunstwerken samen van de Belgische surrealistische kunstenaar René Magritte. In 2015 hadden ze een eerste Belgische primeur voor het grote publiek met uitzonderlijke schilderijen van Claude Monet. (Belga)