Fotograaf Pieter Clicteur uit Ettelgem heeft het prestigieuze internationale kwaliteitslabel QEP ontvangen. "Mijn zwartwitreeks van 12 portretten van Bekende Vlamingen zoals Willem Vermandere en Wim Willaert kon de jury bekoren. Ik ben supertrots op dit label, dat je voor het leven krijgt", zegt Clicteur, die voor ons magazine KW Weekend onder meer de foto's maakt bij de reeks 'Ontroerend goed'.

Clicteur is ook geselecteerd voor de World Photographic Cup, zeg maar de Olympische Spelen van de fotografie. "Het is al prestatie om bij de Belgische delegatie te geraken. In januari worden in Amerika de finalisten bekend gemaakt. Duimen maar dat ik er bij ben", zegt Clicteur. (JD)

Pieter Clicteur. © Davy Coghe
Fotograaf Pieter Clicteur uit Ettelgem heeft het prestigieuze internationale kwaliteitslabel QEP ontvangen. "Mijn zwartwitreeks van 12 portretten van Bekende Vlamingen zoals Willem Vermandere en Wim Willaert kon de jury bekoren. Ik ben supertrots op dit label, dat je voor het leven krijgt", zegt Clicteur, die voor ons magazine KW Weekend onder meer de foto's maakt bij de reeks 'Ontroerend goed'.Clicteur is ook geselecteerd voor de World Photographic Cup, zeg maar de Olympische Spelen van de fotografie. "Het is al prestatie om bij de Belgische delegatie te geraken. In januari worden in Amerika de finalisten bekend gemaakt. Duimen maar dat ik er bij ben", zegt Clicteur. (JD)