Fotoclub De Meeuwen exposeert in de molen

Patrick Pottier, Anne Marie Herkens, Valère Prinzie, Michel Leerman, Marc Vandevelde van fotoclub De Meeuwen en de voorzitter van heemkring 't Schorre Steene Daniël Deschacht. (Foto BVO)
Redactie KW

In de molen van Stene-dorp kan je genieten van een tentoonstelling van fotoclub De Meeuwen. De fotoclub streeft al 40 jaar dezelfde waarden na.

Op zaterdag 12 en zondag 13 mei tussen 10 en 19 uur, kan je de expo van fotoclub De Meeuwen bezoeken. De bekende fotoclub uit de Stad aan Zee zag het levenslicht halfweg de jaren zeventig. De doelstellingen zijn al vier decennia dezelfde: vervolmaking in zwart-wit en kleurenfotografie, deelname aan nationale internationale salons, clubtentoonstellingen, nieuwe vriendschapsbanden smeden, contacten met andere clubs en het mooie in de wereld leren zien. Dat deze doelstellingen geen holle woorden zijn, valt ongetwijfeld af te leiden uit de expo in de molen.

Nieuwe leden reppen zich op woensdagavond naar buurthuis Oud Hospitaal, Amsterdamstraat 61, voor de wekelijkse bijeenkomst. Iedereen met interesse voor fotografie vindt bij De Meeuwen zijn gading. (BVO)

Info bij de voorzitter patrick.pottier@telenet.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier