For Freedom Museum in nieuw Tv-programma ‘Andermans Zaken’ met Kamal Kharmach

Conservators Freddy en Davy Jones met gids Mathieu van het For Freedom Museum. © DM
Redactie KW

Vanaf woensdag 30 september helpt Kamal Kharmach, in het nieuwe Eén-programma ‘Andermans zaken’, zes Vlaamse ondernemingen in nood. Een van die ondernemingen is het For Freedom Museum van Freddy en Danny Jones in Ramskapelle.

Iedereen kent Kamal als comedian maar hij is ook een geboren ondernemer. Zo startte hij in Antwerpen, Gent, Mechelen en Sint-Niklaas de donutketen Donutello op. Hij verkocht dit succesvolle concept daarna aan Belgische ondernemers en investeerde het geld in nieuwe bedrijven. Kamal was aanvankelijk assistent aan het departement Economie van de Universiteit Antwerpen en doceert momenteel bedrijfseconomie aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Zijn kennis en ervaring wil hij dan ook gebruiken om andere ondernemers te helpen en hun zaak te redden.

Ambities

In ‘Andermans zaken’ gaat Kamal langs bij zes ondernemingen, elk met een heel verschillend profiel, eigen ambities en dromen. Helaas staan de ondernemers ook voor grote uitdagingen staan en weten ze niet goed weten hoe er mee om te gaan. Het bezoek van Kamal aan het For Freedom Museum staat geprogrammeerd op 21 oktober om 20u45 op Eén. Het For Freedom Museum in Ramskapelle staat momenteel bij Trip Advisor op Nummer 1 op ‘Bezienswaardigheden te bezoeken in Knokke-Heist’ en op Nummer 3 voor ‘Militaire en Historische Musea België’. (DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier