Finale De Slimste Mens: waar was Freddy De Vadder plots naartoe?

Redactie KW

De kandidaat was tijdens de eerste vragenronde nog te zien achter presentator Erik Van Looy, maar verdween blijkbaar tijdens het reclameblok.

Finale van de populaire tv-quiz ‘De Slimste Mens ter Wereld’ donderdagavond en dan mogen traditioneel ook alle kandidaten die de finale niét haalden nog eens opdraven om de eindstrijd van op de publieksbankjes te volgen. En dus was ook Bart Vanneste / Freddy De Vadder uitgenodigd. Tijdens de openingsronde 3-6-9 was Freddy nog te zien vlak achter presentator Erik Van Looy terwijl hij -eens aandachtig dan weer wat verder weg- de quiz volgde. Hij zat tussen Waals politicus Raoul Hedebouw en acteur Louis Talpe.

Maar na het reclameblok na de eerste ronde, bleken zijn twee buren gewoon wat dichter bij elkaar geschoven en was Freddy niet meer te bekennen. Onderuit gezakt en in slaap gevallen tussen de banken? Even naar de bar geweest en daar blijven plakken? Of een sanitaire stop gemaakt, maar de deur niet meer tijdig opengekregen??

Het antwoord volgt misschien vandaag nog, want vrijdagavond speelt Freddy De Vadder zijn laatste show van het jaar in Kortrijk.

(FV)