Zaterdag 18 mei vond de rockrally, waar vier groepen telkens een half uur speelden, plaats op het 'horecaplein' in Aalbeke. Het horecaplein was mooi gevuld. Er werd geloot voor de volgorde van de groepen. Unlock Dialogue beet de spits af. Daarna volgden Alive, Eyes of Stone en Spunk! Deze laatste groep moest een regenbui trotseren maar dit kon de pret niet bederven. Dan kon er gestemd worden voor de beste groep, terwijl Turbo Alive Band zorgde voor een mooie afsluiter.

De stemmen uit het publiek telden voor 50 % mee. Een driekoppige jury bepaalde de rest van de punten. Eyes of Stone met Aalbekenaren Wannes Heyse en Arne Verduyn en Rekkemnaar Louis Genovese heeft uiteindelijk gewonnen en mag in september optreden op Aalbeke Feest.

(EDB)

Zaterdag 18 mei vond de rockrally, waar vier groepen telkens een half uur speelden, plaats op het 'horecaplein' in Aalbeke. Het horecaplein was mooi gevuld. Er werd geloot voor de volgorde van de groepen. Unlock Dialogue beet de spits af. Daarna volgden Alive, Eyes of Stone en Spunk! Deze laatste groep moest een regenbui trotseren maar dit kon de pret niet bederven. Dan kon er gestemd worden voor de beste groep, terwijl Turbo Alive Band zorgde voor een mooie afsluiter.De stemmen uit het publiek telden voor 50 % mee. Een driekoppige jury bepaalde de rest van de punten. Eyes of Stone met Aalbekenaren Wannes Heyse en Arne Verduyn en Rekkemnaar Louis Genovese heeft uiteindelijk gewonnen en mag in september optreden op Aalbeke Feest.(EDB)