Het zou Martins eerste voorjaarstentoonstelling worden in zijn nieuwe atelier in villa Ter Ide in de Dorpstraat 48. Voordien woonde de schilder lange tijd in 't Biechtstoelke, het kleinste huisje van Machelen. Tijdens het erfgoedweekend zou er op zaterdag 25 april een nocturne tot middernacht zijn, maar ook die werd uiteraard afgelast.

Ondertussen is de kunstenaar gestart met de voorbereidingen voor een kinderboek en wordt gezocht naar een manier om te helpen bij de coronacrisis. Een goed doel of onderzoek naar corona, Martin wil niet aan de zijlijn toekijken en bijdragen door een schilderij te schenken.

(JF)

Het zou Martins eerste voorjaarstentoonstelling worden in zijn nieuwe atelier in villa Ter Ide in de Dorpstraat 48. Voordien woonde de schilder lange tijd in 't Biechtstoelke, het kleinste huisje van Machelen. Tijdens het erfgoedweekend zou er op zaterdag 25 april een nocturne tot middernacht zijn, maar ook die werd uiteraard afgelast.Ondertussen is de kunstenaar gestart met de voorbereidingen voor een kinderboek en wordt gezocht naar een manier om te helpen bij de coronacrisis. Een goed doel of onderzoek naar corona, Martin wil niet aan de zijlijn toekijken en bijdragen door een schilderij te schenken.(JF)