"'Het huis' is voor de gast een confrontatie met zichzelf, soms keihard of verbijsterend, soms ontroerend of verhelderend", zo klinkt het in een persbericht van Eén. "Bekende en intrigerende Vlamingen laten 24 uur lang in hun ziel graven." Opvallend: 'Het huis' staat dit jaar niet meer in Zuid-Afrika, maar wel "naar een plek aan de rand van het bos" in Vlaanderen.

Naast Niels Destadsbader ontvangt Goens ook nog Lynn Wesenbeek, Willy Sommers, James Cooke, Theo Francken, Marc Herremans, Dina Tersago en Wout Van Aert. 'Het Huis' is later dit najaar te zien op Eén.

"'Het huis' is voor de gast een confrontatie met zichzelf, soms keihard of verbijsterend, soms ontroerend of verhelderend", zo klinkt het in een persbericht van Eén. "Bekende en intrigerende Vlamingen laten 24 uur lang in hun ziel graven." Opvallend: 'Het huis' staat dit jaar niet meer in Zuid-Afrika, maar wel "naar een plek aan de rand van het bos" in Vlaanderen. Naast Niels Destadsbader ontvangt Goens ook nog Lynn Wesenbeek, Willy Sommers, James Cooke, Theo Francken, Marc Herremans, Dina Tersago en Wout Van Aert. 'Het Huis' is later dit najaar te zien op Eén.