Op zaterdag 28 april zie je ook Regi, dj Yolotanker en Portland aan het werk. Op zondag 29 april staan Bart Peeters, Jebroer, DJ Shizzle Le Sauvage en Milo Meskens op het podium.

Vanaf dit jaar kan de bezoeker online drankvouchers aankopen met heel wat extra voordelen: goedkopere consumpties, garantie tot het festivalterrein, snelle service... Alle info over de online drankvouchers vind je op www.festivalaanzee.be.

Festival aan Zee, het gratis tweedaagse festival op het strand en de Esplanade van De Panne, is de opener van het festivalseizoen.

Op zaterdag 28 april zie je ook Regi, dj Yolotanker en Portland aan het werk. Op zondag 29 april staan Bart Peeters, Jebroer, DJ Shizzle Le Sauvage en Milo Meskens op het podium.Vanaf dit jaar kan de bezoeker online drankvouchers aankopen met heel wat extra voordelen: goedkopere consumpties, garantie tot het festivalterrein, snelle service... Alle info over de online drankvouchers vind je op www.festivalaanzee.be.Festival aan Zee, het gratis tweedaagse festival op het strand en de Esplanade van De Panne, is de opener van het festivalseizoen.