Ellen Degrande uit Torhout finalist bij MNM Start To DJ

Ellen Degrande, alias DJ Ellyts.
Redactie KW

MNM maakte maandag de eerste twee finalisten bekend voor MNM Start To DJ. De 21-jarige Ellen Degrande uit Torhout is één van de twee kandidaten.

Voor het negende jaar op rij gaat MNM met MNM Start To DJ op zoek naar de strafste jonge dj van het moment, die met enkele platen een feest in lichterlaaie kan zetten. De winnaar treedt in de voetsporen van niemand minder dan DJ Nobels, Freaquency, DJ Snes, Sample, Avalonn, 5NAPBACK, Spynex en Merlo. Hij of zij krijgt een jaar lang een eigen radioshow op MNM én mag draaien in het voorprogramma van Dimitri Vegas & Like Mike op het Amsterdam Dance Event. En dat is niet alles! Als kers op de taart krijgt de winnaar de kans om aan een eigen single te werken met het team van Generation Smash, het label van Dimitri Vegas.

Tijdens de finaleweek van 12 tot en met 15 augustus barst de muzikale strijd los. De zes geselecteerde kandidaten draaien er op los vanuit Ipanema bij Versuz in Hasselt om de felbegeerde titel van Start To DJ 2019 in de wacht te slepen. De wedstrijd kan gevolgd worden via de MNM-app. Na een week vol uitdagende sets en stevige opdrachten kennen we op donderdagavond 15 augustus dé grote winnaar van Start To DJ 2019.

Wie is Ellen Degrande?

Ellen Degrande (alias DJ Ellyts, 21) komt uit Torhout. Ellen studeert event- en projectmanagement aan Arteveldehogeschool Gent. Haar grote voorbeeld is Charlotte De Witte, ook al draait zij in een heel andere scene dan Ellen. Een samenwerking met Belgische trots en urban artieste Coely zou Ellen zeker zien zitten. Haar dj-passie ontstond tijdens een kleine dj-contest op een chiro-event. Het beviel Ellen zodanig, dat ze besloot om er serieus werk van te maken. Haar grootste droom is om te draaien op een eigen podium op Tomorrowland of Balatonsound. Sets op andere festivals zijn ook welkom.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier